fbpx ...

DE SUPERSNELSTE RIJSCHOOL

  • MORGEN STARTEN, DAT KAN!
  • MEERDERE KEREN PER WEEK LESSEN
  • ONBEPERKT GRATIS HEREXAMENS

93% beveelt ons aan

WIE ZijN Wij? ...

Over Ons:

Welkom bij Rijschool Laren, uw partner in duurzaam en veilig rijden. Ons credo “Ontdekken, Bouwen en Beschermen” is een uitdrukking van onze betrokkenheid bij de veiligheid op de weg en de gezondheid van onze planeet. We geloven dat excellentie begint met het ontdekken van nieuwe kennis, het bouwen van vaardigheden en het beschermen van onze gemeenschap en de wereld waarin we leven.

Missie:

Onze missie bij Rijschool Laren is om elke leerling de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven om veilig en verantwoord te rijden. Wij zien rij-educatie niet alleen als een manier om veilige bestuurders op te leiden, maar ook als een kans om een bijdrage te leveren aan een schonere, groenere wereld. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van onze state-of-the-art rijsimulator, die, zoals bewezen door wetenschappelijk onderzoek, bijdraagt aan een hogere slagingskans en veiligheid op de weg.

Visie:

We streven ernaar om de toonaangevende rijschool in onze gemeenschap te zijn, erkend voor onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Onze innovatieve benadering omvat het gebruik van rijsimulatoren, wat aanzienlijk bijdraagt aan de rijvaardigheid van onze leerlingen. Dit is bewezen door wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt dat simulatorleerlingen evenveel lesuren nodig hebben om te slagen, maar een hogere slaagkans hebben bij hun eerste rijexamen dan reguliere leerlingen.

Duurzaamheid:

Bij Rijschool Laren begrijpen we dat duurzaamheid meer is dan een modewoord – het is een levensstijl. Onze inzet voor duurzaamheid komt tot uiting in alles wat we doen.

  1. Ontdekken: Wij stimuleren leerlingen om meer te weten te komen over de impact van hun keuzes op de weg op het milieu. We bieden inzichten en kennis over hoe duurzaam rijgedrag kan helpen bijdragen aan een schonere, groenere planeet.
  2. Bouwen: Wij streven ernaar om onze leerlingen vaardigheden bij te brengen die verder gaan dan veilig rijden – we willen hen bewuste bestuurders maken die actief duurzame keuzes maken. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en lesmethoden, waaronder onze eigen rijsimulators, die bewezen effectief zijn in het verbeteren van de rijvaardigheid en het verlagen van het aantal verkeersincidenten.
  3. Beschermen: Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de planeet serieus en zetten ons in om de ecologische voetafdruk van onze rijschool te verkleinen. We moedigen onze leerlingen aan om hetzelfde te doen, door te kiezen voor eco-vriendelijke praktijken en technologieën.

Bij Rijschool Laren, zijn we meer dan alleen een rijschool – we zijn een gemeenschap van bewuste burgers die werken aan een veiligere en groenere toekomst. Sluit je aan bij onze missie en word een deel van de verandering die je in de wereld wilt zien.

+31 6 42498756

ma t/m vrij 09:00-17:00

Stuur een e-mail

Antwoord in 2 uur

Via Whatsapp

06 42498756

Via Facebook

Antwoord in 1 uur

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.