fbpx ...

Tarieven

Wat een rijopleiding kost wordt met name bepaald door het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je examen doet. Als je bij ons een proefles rijdt, maken we op basis van jouw skills een lesadvies. Je weet dan hoeveel lessen je nodig hebt en je krijg een offerte op maat.

Tarieven autorijlessen

De les- en examentarieven van jouw vestiging kun je vinden met de Rijschoolzoeker. Standaard bieden we drie lespakketten aan: van 20, 30 of 40 lesuren. Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen.

 

Overzicht van overige kosten

Naast het tarief van de rijlessen kun je te maken krijgen met overige kosten. Zo moet je minimaal één keer rekening houden met de kosten voor het theorie- en praktijkexamen. Een tussentijdse toets is optioneel, maar wordt vaak aangeraden.

Rijlespakketen

Pakket Rijlessen Totaal
Road Beginner
20 uur rijles
Vraag offerte
Road Warrior
30 uur rijles
Vraag offerte
Road Master
40 uur rijles
Vraag offerte
Rijbewijs zeker plan
Onbeperkt rijlessen*
Vraag offerte

Inclusief bij alle pakketen

Als je de kosten van het lespakket gespreid wilt betalen, dan is dat geen probleem! In overleg met de rijschool kun je in verschillende termijnen betalen.

Vraag een proefles aan

De les- en examentarieven van jouw vestiging kun je vinden met de Rijschoolzoeker. Standaard bieden we drie lespakketten aan: van 20, 30 of 40 lesuren. Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. 

rijschoollaren Rijopleiding

Telefoonnummer +31 6 42498756 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu.

+31 6 42498756

ma t/m vrij 09:00-17:00

Stuur een e-mail

Antwoord in 2 uur

Via Whatsapp

06 42498756

Via Facebook

Antwoord in 1 uur

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.