fbpx ...

Onze rijlespakketten

Na het rijden van je proefles kun je kiezen met welk pakket je wilt starten. Wil je toch liever lessen in een automaat? Wil je iets toevoegen of weglaten? Dan maken we altijd een pakket op maat voor jou.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Simulator

Op onze rijschool in Hilversum kun je ervoor kiezen om je eerste lesuren in een simulator te rijden. Je volgt dan een programma van 7 lesuren waarin je specifieke vaardigheden en verkeerssituaties oefent in een veilige omgeving. Voor deze lesuren betaal je standaard slechts €44,- in plaats van de reguliere lesprijs. Je korting kan hierdoor oplopen tot 34% op je eerste 7 lesuren! Meer informatie over de simulator vind je hier.

Hierom kies je voor rijschoollaren

  1. Altijd een rijschool in de buurt: met 54 rijscholen zijn wij de grootste rijopleider van Nederland en hebben we altijd een locatie bij jou in de buurt. Afhankelijk van de rijschool werken we met een opstaplocatie of halen we je thuis op.
  2. Al onze rijcoaches zijn gecertificeerd. Dat betekent dat zij een uitgebreide opleiding hebben gevolgd om jou veilig rijles te geven.
  3. Wij hebben veel ervaring: wij bestaan inmiddels ruim 25 jaar en hebben al meer dan 150.000 duizend Nederlanders begeleid in het halen van hun rijbewijs. Onze rijcoaches stellen jou op je gemak en leren je rijskills voor het leven!
  4. Lessen van minimaal 60 minuten: tijdens een rijles rijd jij minimaal een uur. Het liefst vormen we blokken van meerdere rijlessen zodat jij écht de tijd krijgt om je skills te ontwikkelen.
  5. 100% lesgeldgarantie: Rijschoollaren staan garant voor je lesgeld. Als je rijschool hier niet aan kan voldoen, kan de Rijschoollaren je vooraf betaalde lesgeld terugbetalen of kunnen we je rijlessen aanbieden bij een van onze andere Rijschoollaren-rijscholen. Lees hier meer over!

Zo werkt de Rijschoollaren-herexamengarantie

Onze herexamengarantie garandeert dat mocht je niet slagen voor het eerste praktijkexamen, wij jouw tweede praktijkexamen betalen. Je moet hiervoor wel het lesadvies van jouw rijcoach hebben gevolgd. Lees er hier alles over!

Hoe kun je bij ons betalen?

Bij al onze rijscholen kun je de factuur in één keer of in meerdere termijnen betalen. Onze rijschool informeert jou graag over de mogelijkheden.

Prijzen losse rijlessen rijbewijs B

Losse rijlessen Prijs
Losse lesprijs auto (60 min)
€ 60,95
Auto (B) Automaat
€ 60,95
Proefles auto (B) (90 min)
Gratis*

Tarieven theorie en praktijkexamens

Examens Prijs
Praktijkexamen
€ 296,50
Praktijkexamen automaat
€ 304,-
Praktijkexamen Faalangst
€ 425,75
Praktijkexamen BNOR
€ 338,-
Praktijkexamen BNOR automaat
€ 345,50
Theorie-examen
€ 55,-

Als je de kosten van het lespakket gespreid wilt betalen, dan is dat geen probleem! In overleg met de rijschool kun je in verschillende termijnen betalen.

Vraag een proefles aan

De les- en examentarieven van jouw vestiging kun je vinden met de Rijschoolzoeker. Standaard bieden we drie lespakketten aan: van 20, 30 of 40 lesuren. Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. 

rijschoollaren Rijopleiding

Telefoonnummer +31 6 42498756 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu.

+31 6 42498756

ma t/m vrij 09:00-17:00

Stuur een e-mail

Antwoord in 2 uur

Via Whatsapp

06 42498756

Via Facebook

Antwoord in 1 uur

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.